24/7 steeds bereikbaar

St-Niklaas/Waasmunster

052 57 82 92

Sinaai

03 772 44 35

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook dit jaar dankt HUISJOZEF jullie voor het vertrouwen

HUISJOZEF wil jullie ook dit jaar bedanken voor het vertrouwen dat in ons team gesteld werd.En dat doen we niet enkel met woorden. Er staat voor jullie een gratis bedankpotje chrysanten klaar… 

Omdat we dankbaar zijn, dat we hebben kunnen helpen bij het verzorgen van een persoonlijke uitvaart, omdat we dankbaar zijn, dat jullie je verhalen en herinneringen met ons hebben willen delen.  

Ieder mens, ieder levensverhaal is het waardig om herinnerd te worden. Niemand wil leven om daarna vergeten te worden.Ieder mens wil iets nalaten, het verschil maken. Los van de overledene zelf, weet iedereen die een dierbare verloren heeft,dat herdenken een essentieel deel is van de verwerking. 

Bij HUISJOZEF laten wij jou ook na de uitvaart niet in de steek, wij staan steeds voor jullie klaar voor een babbel of een warme tas koffie.Het voorbije jaar heeft ook op ons een danige indruk nagelaten. Net daarom willen wij iets terug doen.Jullie worden uitgenodigd om uw persoonlijk potje chrysanten, met bijhorende mooie pot, te komen ophalen.Deze kunnen jullie dan plaatsen op het graf van uw geliefde familielid, als herinnering om nog eens stil te staan bij wat was,maar ook wat is en wat blijft. 

Deze actie is in samenwerking met onze trouwe bloemenpartner GEUR EN KLEUR: https://www.bloemengeurenkleur.be

Bart Van Daeleen het team van HUISJOZEF

*U krijgt een persoonlijke mail met een uitnodiging tot ophaling, gelieve deze mail mee te brengen.